28 Şubat 2019 Perşembe

Tom Odell Konseri (18.02.2019) @ Zorlu PSM

Herkese selam :)

Hi everyone :)

İngiliz olduğu için bende yeri ayrı olan Tom Odell'ı dinlemeye gittim ilk defa. Tatlı biri olduğunu, yetenekli olduğunu biliyordum ama kesinlikle canlı performansı beklentilerimi aştı!

I love Tom Odell, since he's British, he always had a special place :) I knew how cute and talented he was, but his live performance exceeded my expectations!



Biz biraz salınarak gitmiştik konser alanına. Arkadaşım da ben de işten çıkmış ve yorgun argın bir şeyler yiyerek karnımızı doyurmaya çalışmıştık. Kapı açılış saatinden birazcık geç indik aşağıya ve hayatımızın hatasını yaptığımızı fark ettik çünkü bırakın içeride sahneye yakın alan bulmayı, içeri bile giremiyorduk izdihamdan!

We went to the venue lingeringly because both my friend and I were tired and hungry. We went down a bit later than the opening hour but we realised it was the worst mistake we could have ever done because let alone finding space inside, we weren't even able to get in due to the crowd!



Daha önce de geldiği için biletlerin tükenmesine rağmen ben bu kadar kalabalık olmasını beklememiştim. Zorlu'daki bu sezon en kalabalık etkinlik bu olabilir. Arkadan seyretmek zorunda kalacağım için de biraz üzgündüm ama sanırım Tom bunu hissetmiş olacak ki aramıza indi! Bir anda uzakta seçmekte zorlandığım Tom ile aramda sadece 30 cm vardı artık. İnanılmaz güzeldi o aramızdayken hep bir ağızdan şarkılarını söylemek :)

I did not expect such a crowded audience even though his gig was sold out because he came here before. This could be the most crowded event Zorlu hosted this year. I was sad to see him afar but I guess Tom heard my inner voice and he came down the stage! He literally walked towards me and he was only 30 cm away from me! It was an amazing experience to sing his songs out loud with that crowd and with him near us :)



Tabii ki en sevilen şarkısı "Another Love" en sona saklanmıştı. Piyanonun tuşlarına bastığı anda anlamıştık şarkının geldiğini. Yine hep bir ağızdan duygulu duygulu söyledik. Gerçekten canlı dinlemek çok başkaymış. Müzik yeteneği ileri seviyede birisi.

Of course he did not sing "Another Love" until the very end since it is his most popular song. We knew the song was coming the moment he hit the keys. We sang again with all our heart. Listening to him live was beyond great. He is quite talented in music.



Siz de umarım bir gün canlı dinlersiniz. Aşağıya videoya aldığım şarkısını bırakayım da hep beraber biraz hüzünlenelim :)

I hope you get to listen to him live one day. I'll leave the song I recorded below, so we'll all get sad a bit :)

Görüşmek üzere!

See you!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder